Menu 05.02. oraz 19.02.

Zapewniamy:

– smaczną kuchnię z miłą obsługą, 

– oprawę muzyczną

– napoje ciepłe i zimne bez ograniczeń

– wyśmienitą zabawę w godzinach od 19.00 do 03.00.

SZEF KUCHNI POLECA MENU:

Bulion z pieczonego kurczaka

Dania główne (2,5 p./os.)

Kaczka w jabłkach

Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym

Cordon blue

Kotlet drobiowy zapiekany porem i serem

Dodatki:  Ziemniaki z wody, kulki puree, bukiet surówek

Kawa i ciasto:  dostępne w bufecie przez cały czas trwania imprezy

Zakąski: (3 p./os.)

Pstrąg w galarecie

Sałatka grecka

Befsztyk tatarski serwowany na marynowanym buraku

Galaciki drobiowe

Rolada drobiowa faszerowana pieczarkami, serem i papryką

Sałatka cesarska

Babeczka z twarożkiem i łososiem wędzonym

Mini tortille

Dania na ciepło w nocy: (3 p./os.)

22.30 Szaszłyki drobiowe/Udka pieczone

00:30 Gulasz wieprzowy

02.30 Barszcza czysty z pasztetem

Cena od osoby wynosi  220,- zł.

W cenę nie  wliczono alkoholu.

Zainteresowanych rezerwacją, prosimy o kontakt telefoniczny lub e-mailowy do wyczerpania biletów.

Ilość miejsc ograniczona!

nr tel.: 501-66-88-85

e-mail: salastarymlyn@wp.pl

Płatności należy dokonać do dnia 28.01. za pierwszy termin balu (05.02.) oraz do dnia 11.02. za drugi termin balu (19.02.)

GOTÓWKOWO w Wierzchucicach lub

przelewem na konto firmowe nr:

37 8179 0009 0028 9229 2000 0010         

Bank Spółdzielczy w Nakle nad Notecią

W tytule proszę wpisać ,,BAL 05.02.” lub ,,BAL 19.02.” oraz podać dane osobowe (imię i nazwisko) osoby, która dokonywała rezerwacji.