Sylwester 2023/24

Zapewniamy:

– oprawę muzyczną – DJ Michał Starzecki

– wyśmienitą zabawę w godzinach od 20.00 do 03.00

– napoje zimne i gorące

smaczne menu:

Szef kuchni poleca menu:

Zupa:

Krem z białych warzyw z migdałami

Dania główne: (2,5 porcji/os.)

Zrazy wołowe z farszem staropolskim

Devolay z  masłem i pietruszką

Kotlet drobiowy zapiekany porem i mozarellą

Karkówka pieczona saute

Dodatki:

 Ziemniaki z wody

Kulki puree

Bukiet surówek

Kawa i ciasto:  dostępne w bufecie przez cały czas trwania imprezy

Zakąski: (3 porcje/os)

Pstrąg w galarecie

Babeczka z twarożkiem i łososiem wędzonym

Schab z chrzanem w galarecie

Rolada drobiowa

Szynka z sałatką warzywną w delikatnej galaretce

Sałatka Cezar

Tatar wołowy

Mini tortille

Wybór pieczywa

Dania na ciepło:

Szaszłyki drobiowe / Pierożki z mięsem i okrasą-specjalność Szefa Kuchni 🙂

Barszcz czysty z pasztecikiem

Cena od osoby wynosi 400,- zł.

W ceną nie  wliczono alkoholu.

Zainteresowanych rezerwacją, prosimy o kontakt telefoniczny lub e-mailowy.

Liczba miejsc ograniczona!

Gwarancją uczestnictwa jest dokonanie wcześniejszej rezerwacji i wykupienie biletu. Bilety są już dostępne w sprzedaży.

nr tel.: 501-66-88-85

e-mail: salastarymlyn@wp.pl

Sposoby płatności:

  • gotówkowo w siedzibie firmy ,,Stary Młyn” Wierzchucice 6
  • przelewem na konto firmowe nr 37 8179 0009 0028 9229 2000 0010  , w tytule proszę wpisać nazwisko z rezerwacji stolika (dane do przelewu: Sala Bankietowa ,,Stary Młyn” Wierzchucice 6, 86-014 Sicienko)