CATERING WIELKANOCNY

ZAMÓWIENIA MOŻNA SKŁADAĆ DO DNIA 01.04. pod nr tel. 501-66-88-85 lub na maila: salastarymlyn@wp.pl
ODBIÓR CATERINGU w sobotę 08.04. w godzinach od 09.00 do 11.00
Koszty ewentualnego transportu do 20 km. – 35 zł., dostawa w godzinach między 10.00-12.00

POTRAWY WYDAJEMY NA ZIMNO W OPAKOWANIACH JEDNORAZOWYCH:

Żur staropolski z białą kiełbasą – 13 zł/P. (250g.)

Udko kacze pieczone z jabłkami – 12 zł/P. (150g.)

Golonka w kapuście pieczona z kością – 70 zł/szt. (ok. 1 kg.)

Zrazy wieprzowe z farszem staropolskim – 16 zł/P. (100-110g.)

Roladki drobiowe z grzybami w sosie śmietanowym – 15 zł/P. (100-110g.)

Udka drobiowe faszerowane szpinakiem i serem typu feta – 15 zł/P. (100-110g.)

Devolay (do wysmażenia) – 15 zł/P. (120g.)

Roladki Górnicze (rolada z karkówki z kapustą kiszoną) – 15 zł/P. (100-110g.)

Filet drobiowy w sosie kurkowym – 15 zł/P (100-110 g.)

Dodatki:

Kluski śląskie – 25 zł/kg

Surówka z kapusty pekińskiej i pory – 25 zł/1 kg

Surówka z białej kapusty i marchwi – 25 zł/1 kg

Zakąski zimne:

Zestaw 1 GALARETA MIĘSNA

6 PORCJI (2/2/2) – 68 zł.

12 PORCJI (4/4/4) – 136 zł.

Schab z chrzanem w galarecie

Szynka po rusku w galarecie

Rulon z szynki z szparagami

Zestaw 2 MIĘSA NA ZIMNO

6 PORCJI (2/2/2) – 68 zł.

12 PORCJI (4/4/4) – 136 zł.

Rolada drobiowa faszerowana pieczarkami, serem i papryką

Rolada drobiowa faszerowana pieczarkami/serem/papryką

Pasztet pieczony z żurawiną

Zestaw 3 RÓŻNOŚCI

6 PORCJI (3/3) – 68 zł.

12 PORCJI (6/6) – 136 zł.

Galaretki drobiowe

Babeczka z twarożkiem i łososiem wędzonym

Zestaw 4 GALARETA RYBNA

4 PORCJE (2/2) – 50 zł.

6 PORCJI (3/3) – 70 zł.

Łosoś wędzony z jabłkiem i chrzanem

Pstrąg w galarecie

SAŁATKI:

Sałatka farmerska (0,5 kg.) – 35 zł.

Sałatka jarzynowa (0,5 kg.) – 20 zł.

Sałatka z krewetkami (ok. 0,4 kg.) – 50 zł.

Śledź pod pierzynką (0,5 kg.) – 40 zł.