CATERING WIELKANOCNY
ZAMÓWIENIA MOŻNA SKŁADAĆ DO DNIA 29.03. pod nr tel. 501-66-88-85 lub na maila: salastarymlyn@wp.pl |
ODBIÓR CATERINGU w sobotę 03.04. w godzinach od 10.00 do 12.00 |
Koszty ewentualnego transportu do 20 km. – 25 zł., dostawa na godzinę wskazaną przez klienta. |
POTRAWY WYDAJEMY NA ZIMNO W OPAKOWANIACH JEDNORAZOWYCH:
Żur staropolski z białą kiełbasą – 12 zł/P. (250g.)
Udko kacze pieczone z jabłkami – 18 zł/P. (150g.)
Golonka w kapuście pieczona z kością – 60 zł/szt.
Zrazy wieprzowe z farszem staropolskim – 14 zł/P. (100-110g.)
Roladki drobiowe z grzybami w sosie śmietanowym – 13 zł/P. (100-110g.)
Udka drobiowe faszerowane szpinakiem – 13 zł/P. (100-110g.)
Devolay (do wysmażenia) – 12 zł/P. (120g.)
Dodatki:
Kluski śląskie – 25 zł/kg
Surówka z kapusty pekińskiej i pory – 25 zł/1 kg
Surówka z białej kapusty i marchwi – 25 zł/1 kg
Schab z chrzanem w galarecie – 9 zł/P. (50g.)
Szynka po rusku w galarecie – 8 zł/P. (50g.)
Sałatka farmerska – 7 zł/100 g.
Rolada drobiowa faszerowana pieczarkami/serem/papryką – 8 zł/P. (50g.)
Galaretki drobiowe – 7 zł/P. (50g.)
Pasztet z żurawiną – 7 zł/P. (50g.)
Comments are closed.