CATERING WIELKANOCNY

ZAMÓWIENIA MOŻNA SKŁADAĆ DO DNIA 29.03. pod nr tel. 501-66-88-85 lub na maila: salastarymlyn@wp.pl
ODBIÓR CATERINGU w sobotę 03.04. w godzinach od 10.00 do 12.00
Koszty ewentualnego transportu do 20 km. – 25 zł., dostawa na godzinę wskazaną przez klienta.

POTRAWY WYDAJEMY NA ZIMNO W OPAKOWANIACH JEDNORAZOWYCH:

Żur staropolski z białą kiełbasą – 12 zł/P. (250g.)

Udko kacze pieczone z jabłkami – 18 zł/P. (150g.)

Golonka w kapuście pieczona z kością – 60 zł/szt.

Zrazy wieprzowe z farszem staropolskim – 14 zł/P. (100-110g.)

Roladki drobiowe z grzybami w sosie śmietanowym – 13 zł/P. (100-110g.)

Udka drobiowe faszerowane szpinakiem – 13 zł/P. (100-110g.)

Devolay (do wysmażenia) – 12 zł/P. (120g.)

Dodatki:

Kluski śląskie – 25 zł/kg

Surówka z kapusty pekińskiej i pory – 25 zł/1 kg

Surówka z białej kapusty i marchwi – 25 zł/1 kg

Schab z chrzanem w galarecie – 9 zł/P. (50g.)

Szynka po rusku w galarecie – 8 zł/P. (50g.)

Sałatka farmerska – 7 zł/100 g.

Rolada drobiowa faszerowana pieczarkami/serem/papryką – 8 zł/P. (50g.)

Galaretki drobiowe – 7 zł/P. (50g.)

Pasztet z żurawiną – 7 zł/P. (50g.)