CATERING WIELKANOCNY

ZAMÓWIENIA MOŻNA SKŁADAĆ DO DNIA 22.03. pod nr tel. 501-66-88-85 lub na maila: salastarymlyn@wp.pl
ODBIÓR CATERINGU w sobotę 30.03. w godzinach od 10.00 do 11.00

POTRAWY WYDAJEMY NA ZIMNO W OPAKOWANIACH JEDNORAZOWYCH:

Żur staropolski z białą kiełbasą – 15 zł/P. (250g.)

Udko kacze pieczone z jabłkami – 28 zł/P. (150g.)

Golonka w kapuście pieczona z kością – 80 zł/szt. (ok. 1 kg.)

Zrazy wieprzowe z farszem staropolskim – 18 zł/P. (100-110g.)

Roladki drobiowe z grzybami w sosie śmietanowym – 16 zł/P. (100-110g.)

Devolay (do wysmażenia) – 16 zł/P. (120g.)

Roladki Górnicze (rolada z karkówki z kapustą kiszoną) – 16 zł/P. (100-110g.)

Filet drobiowy w sosie kurkowym – 16 zł/P (100-110 g.)

Bigos – 40 zł. (słoik 0,5 kg.)

Zakąski zimne:

Zestaw 1 GALARETA MIĘSNA

6 PORCJI (2/2/2) – 70 zł.

12 PORCJI (4/4/4) – 140 zł.

Schab z chrzanem w galarecie

Szynka po rusku w galarecie

Rulon z szynki z szparagami

Zestaw 2 MIĘSA NA ZIMNO

6 PORCJI (2/2/2) – 70 zł.

12 PORCJI (4/4/4) – 140 zł.

Rolada drobiowa faszerowana pieczarkami, serem i papryką

Rolada drobiowa faszerowana pieczarkami/serem/papryką

Pasztet pieczony z żurawiną

Zestaw 3 RÓŻNOŚCI

6 PORCJI (3/3) – 70 zł.

12 PORCJI (6/6) – 140 zł.

Galaretki drobiowe

Babeczka z twarożkiem i łososiem wędzonym

Zestaw 4 GALARETA RYBNA

4 PORCJE (2/2) – 50 zł.

6 PORCJI (3/3) – 70 zł.

Łosoś wędzony z jabłkiem i chrzanem

Pstrąg w galarecie

SAŁATKI:

Sałatka farmerska (0,5 kg.) – 40 zł.

Sałatka jarzynowa (0,5 kg.) – 20 zł.

Sałatka z makaronem i wędzonym kurczakiem (0,5 kg.) – 40 zł.

Śledź pod pierzynką (0,5 kg.) – 40 zł.