Catering

Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom rozszerzyliśmy działalność o ofertę cateringową dowożoną na czas i w uzgodnione miejsce.

Czy kiedykolwiek zastanawiali się Państwo ile godzin poświęcacie na przygotowanie dań dla swoich zaproszonych gości? Wielu z nas jest pochłoniętych pracą i naturalnie brakuje czasu i energii na gotowanie. Dlatego zapraszamy do rozsmakowania się w naszych specjałach. Dbamy o to by nasze potrawy były wysokiej klasy. Osiągamy to dzięki odpowiedniemu doborowi pełnowartościowych produktów wysokiej jakości. Natomiast o smak, format i sposób podania dbają nasi wykwalifikowani kucharze.

Oferujemy dwie możliwości serwowania naszych wyśmienitych dań. Dysponujemy zarówno tradycyjnymi deskami jak i profesjonalnymi podgrzewaczami, które to dostarczamy prosto do Państwa domu lub firmy.

Dania ciepłe przewożone są w pojemnikach termoizolacyjnych  TERMOPORT z elementami grzewczymi.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Liczymy, że obdarzycie nas zaufaniem zezwolicie nam nadać swoisty charakter Waszemu przyjęciu. Do ceny dowolnie wybranego zestawu doliczamy koszt transportu 25 zł.

Z uwagi na to, że dbamy o każdy szczegół naszych dań nie serwujemy w jednorazowych naczyniach, dlatego prosimy o zwrot naczyń w ciągu 3 dni roboczych do najbliższego punktu:

Bydgoszcz ul. Nakielska 193 b

lub Wierzchucice 6.

Zainteresowanych prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem  501 66 88 85, bądź osobiście w siedzibie naszej firmy.

UWAGA! Aby Państwa zamówienie zostało przyjęte i zrealizowane należy je złożyć minimum 5 dni planowaną uroczystością.  

W naszej ofercie znajdziecie Państwo kompozycję mięs oraz dodatków podanych na drewnianych deskach. Mamy do zaoferowania DESKĘ STANDARD oraz DESKĘ PREMIUM.

catering_kucharze

FILM

Catering

DESKA STANDARD DLA 8 OSÓB

Zrazy wieprzowe z farszem staropolskim (5 porcji)

Żeberka pieczone delikatnie w miodzie (5 porcji)

Kotlet devolay z masłem i pietruszką (5 porcji)

Szaszłyk drobiowy (5 porcji)

Udko z kurczaka faszerowane szpinakiem (4 porcje)

 

Dodatki:

Ziemniaki pieczone (1 kg)

Kluski śląskie (1 kg)

Surówka z białej kapusty i marchwi (0,6 kg)

Buraczki (0,6 kg)

 

cena 400 zł.

catering_standard_8_osob

DESKA STANDARD DLA 12 OSÓB

Zrazy wieprzowe z farszem staropolskim (6 porcji)

Żeberka pieczone delikatnie w miodzie (6 porcji)

Kotlet devolay z masłem i pietruszką (6 porcji)

Szaszłyk drobiowy (6 porcji)

Udko z kurczaka faszerowane szpinakiem (6 porcje)

 

Dodatki:

Ziemniaki pieczone (1,5 kg)

Kluski śląskie (1,5 kg)

Surówka z białej kapusty i marchwi (0,9 kg)

Buraczki (0,9 kg)

 

cena 490 zł.

catering_standard_12_osob

DESKA STANDARD DLA 16 OSÓB

Zrazy wieprzowe z farszem staropolskim (8 porcji)

Żeberka pieczone delikatnie w miodzie (8 porcji)

Kotlet devolay z masłem i pietruszką (8 porcji)

Szaszłyk drobiowy (8 porcji)

Udko z kurczaka faszerowane szpinakiem (8 porcje)

 

Dodatki:

Ziemniaki pieczone (2 kg)

Kluski śląskie (2 kg)

Surówka z białej kapusty i marchwi (1,2 kg)

Buraczki (1,2 kg)

 

cena 590 zł.

catering_standard_8_osob2

DESKA STANDARD DLA 8 OSÓB + ZAKĄSKI

Zrazy wieprzowe z farszem staropolskim (5 porcji)

Żeberka pieczone delikatnie w miodzie (5 porcji)

Kotlet devolay z masłem i pietruszką (5 porcji)

Szaszłyk drobiowy (5 porcji)

Udko z kurczaka faszerowane szpinakiem (4 porcje)

 

Dodatki:

Ziemniaki pieczone (1 kg)

Kluski śląskie (1 kg)

Surówka z białej kapusty i marchwi (0,6 kg)

Buraczki (0,6 kg)

 

Zakąski:

Schab z chrzanem w galarecie (4 porcje)

Szynka z warzywami w delikatnej galaretce (4 porcje)

Rolada drobiowa faszerowana pieczarkami, serem i papryką (5 porcji)

Ryba po grecku (5 porcji)

Sałatka cesarska (5 porcji)

Mini tortille (5 porcji)

 

cena 600 zł.

catering_zakaski

DESKA STANDARD DLA 12 OSÓB + ZAKĄSKI

Zrazy wieprzowe z farszem staropolskim (6 porcji)

Żeberka pieczone delikatnie w miodzie (6 porcji)

Kotlet devolay z masłem i pietruszką (6 porcji)

Szaszłyk drobiowy (6 porcji)

Udko z kurczaka faszerowane szpinakiem (6 porcje)

 

Dodatki:

Ziemniaki pieczone (1,5 kg)

Kluski śląskie (1,5 kg)

Surówka z białej kapusty i marchwi (0,9 kg)

Buraczki (0,9 kg)

 

Zakąski:

Schab z chrzanem w galarecie (7 porcji)

Szynka z warzywami w delikatnej galaretce (7 porcji)

Rolada drobiowa faszerowana pieczarkami, serem i papryką (7 porcji)

Ryba po grecku (7 porcji)

Sałatka cesarska (7 porcji)

Mini tortille (7 porcji)

 

cena 790 zł.

catering_zakaski2

DESKA STANDARD DLA 16 OSÓB + ZAKĄSKI

Zrazy wieprzowe z farszem staropolskim (8 porcji)

Żeberka pieczone delikatnie w miodzie (8 porcji)

Kotlet devolay z masłem i pietruszką (8 porcji)

Szaszłyk drobiowy (8 porcji)

Udko z kurczaka faszerowane szpinakiem (8 porcje)

 

Dodatki:

Ziemniaki pieczone (2 kg)

Kluski śląskie (2 kg)

Surówka z białej kapusty i marchwi (1,2 kg)

Buraczki (1,2 kg)

 

Zakąski:

Schab z chrzanem w galarecie (9 porcji)

Szynka z warzywami w delikatnej galaretce (9 porcji)

Rolada drobiowa faszerowana pieczarkami, serem i papryką (9 porcji)

Ryba po grecku (9 porcji)

Sałatka cesarska (10 porcji)

Mini tortille (10 porcji)

 

cena 990 zł.

catering_zakaski3

DESKA PREMIUM DLA 8 OSÓB

Kacze udko w jabłkach (5 porcji)

Kotlet schabowy (5 porcji)

Kotlet drobiowy zapiekany serem, boczkiem, pomidorem, cebulą i ziołami (5 porcji)

Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym (5 porcji)

Golonka pieczona z kapustą (4 porcje)

 

Dodatki:

Ziemniaki pieczone (1 kg)

Kluski śląskie (1 kg)

Surówka z białej kapusty i marchwi (0,6 kg)

Buraczki (0,6 kg)

 

cena 440 zł.

DESKA PREMIUM DLA 12 OSÓB

Kacze udko w jabłkach (6 porcji)

Kotlet schabowy (6 porcji)

Kotlet drobiowy zapiekany serem, boczkiem, pomidorem, cebulą i ziołami (6 porcji)

Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym (6 porcji)

Golonka pieczona z kapustą (6 porcji)

 

Dodatki:

Ziemniaki pieczone (1,5 kg)

Kluski śląskie (1,5 kg)

Surówka z białej kapusty i marchwi (0,9 kg)

Buraczki (0,9 kg)

 

cena 520 zł.

DESKA PREMIUM DLA 16 OSÓB

Kacze udko w jabłkach (8 porcji)

Kotlet schabowy (8 porcji)

Kotlet drobiowy zapiekany serem, boczkiem, pomidorem, cebulą i ziołami (8 porcji)

Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym (8 porcji)

Golonka pieczona z kapustą (8 porcji)

 

Dodatki:

Ziemniaki pieczone (2 kg)

Kluski śląskie (2 kg)

Surówka z białej kapusty i marchwi (1,2 kg)

Buraczki (1,2 kg)

 

cena 620 zł.