Catering
Zamówienia można składać od poniedziałku do piątku w godzinach od 10.00 do 14.00 pod nr tel. 501-66-88-85 lub mailowo na adres: salastarymlyn@wp.pl
Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom rozszerzyliśmy działalność o ofertę cateringową dowożoną na czas i w uzgodnione miejsce.
Czy kiedykolwiek zastanawiali się Państwo ile godzin poświęcacie na przygotowanie dań dla swoich zaproszonych gości? Wielu z nas jest pochłoniętych pracą i naturalnie brakuje czasu i energii na gotowanie. Dlatego zapraszamy do rozsmakowania się w naszych specjałach. Dbamy o to by nasze potrawy były wysokiej klasy. Osiągamy to dzięki odpowiedniemu doborowi pełnowartościowych produktów wysokiej jakości. Natomiast o smak, format i sposób podania dbają nasi wykwalifikowani kucharze.
Oferujemy dwie możliwości serwowania naszych wyśmienitych dań. Dysponujemy zarówno tradycyjnymi drewnianymi deskami jak i profesjonalnymi podgrzewaczami, które to dostarczamy prosto do Państwa domu lub firmy.
Dania ciepłe przewożone są w pojemnikach termoizolacyjnych.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Liczymy, że obdarzycie nas zaufaniem zezwolicie nam nadać swoisty charakter Waszemu przyjęciu. Do ceny dowolnie wybranego zestawu doliczamy koszt transportu indywidualnie, w zależności od odległości.
Z uwagi na to, że dbamy o każdy szczegół naszych dań nie serwujemy w jednorazowych naczyniach, dlatego prosimy o zwrot naczyń w ciągu 4 dni do najbliższego punktu:
Bydgoszcz ul. Nakielska 193 b
lub Wierzchucice 6.
Zainteresowanych prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 501 66 88 85, bądź osobiście w siedzibie naszej firmy.
UWAGA! Aby Państwa zamówienie zostało przyjęte i zrealizowane należy je złożyć minimum 7 dni przed planowaną uroczystością.
W naszej ofercie znajdziecie Państwo kompozycję mięs oraz dodatków podanych na drewnianych deskach. Mamy do zaoferowania DESKĘ STANDARD oraz DESKĘ PREMIUM.
FILM
DESKA STANDARD DLA 8 OSÓB
Zrazy wieprzowe z farszem staropolskim (5 porcji)
Żeberka pieczone delikatnie w miodzie (5 porcji)
Kotlet devolay z masłem i pietruszką (5 porcji)
Szaszłyk drobiowy (5 porcji)
Udko z kurczaka faszerowane szpinakiem (4 porcje)
Dodatki:
Ziemniaki pieczone (1 kg)
Kluski śląskie (1 kg)
Surówka z białej kapusty i marchwi (0,6 kg)
Surówka z kapusty pekińskiej i pory (0,6 kg)
cena 650 zł.
DESKA STANDARD DLA 12 OSÓB
Zrazy wieprzowe z farszem staropolskim (6 porcji)
Żeberka pieczone delikatnie w miodzie (6 porcji)
Kotlet devolay z masłem i pietruszką (6 porcji)
Szaszłyk drobiowy (6 porcji)
Udko z kurczaka faszerowane szpinakiem (6 porcje)
Dodatki:
Ziemniaki pieczone (1,5 kg)
Kluski śląskie (1,5 kg)
Surówka z białej kapusty i marchwi (0,9 kg)
Surówka z kapusty pekińskiej i pory (0,9 kg)
cena 780 zł.
DESKA STANDARD DLA 16 OSÓB
Zrazy wieprzowe z farszem staropolskim (8 porcji)
Żeberka pieczone delikatnie w miodzie (8 porcji)
Kotlet devolay z masłem i pietruszką (8 porcji)
Szaszłyk drobiowy (8 porcji)
Udko z kurczaka faszerowane szpinakiem (8 porcje)
Dodatki:
Ziemniaki pieczone (2 kg)
Kluski śląskie (2 kg)
Surówka z białej kapusty i marchwi (1,2 kg)
Surówka z kapusty pekińskiej i pory (1,2 kg)
cena 960 zł.
DESKA STANDARD DLA 8 OSÓB + ZAKĄSKI
Zrazy wieprzowe z farszem staropolskim (5 porcji)
Żeberka pieczone delikatnie w miodzie (5 porcji)
Kotlet devolay z masłem i pietruszką (5 porcji)
Szaszłyk drobiowy (5 porcji)
Udko z kurczaka faszerowane szpinakiem (4 porcje)
Dodatki:
Ziemniaki pieczone (1 kg)
Kluski śląskie (1 kg)
Surówka z białej kapusty i marchwi (0,6 kg)
Surówka z kapusty pekińskiej i pory (0,6 kg)
Zakąski:
Schab z chrzanem w galarecie (4 porcje)
Szynka z warzywami w delikatnej galaretce (4 porcje)
Rolada drobiowa faszerowana pieczarkami, serem i papryką (5 porcji)
Ryba po grecku (5 porcji)
Sałatka cesarska (5 porcji)
Mini tortille (5 porcji)
cena 930 zł.
DESKA STANDARD DLA 12 OSÓB + ZAKĄSKI
Zrazy wieprzowe z farszem staropolskim (6 porcji)
Żeberka pieczone delikatnie w miodzie (6 porcji)
Kotlet devolay z masłem i pietruszką (6 porcji)
Szaszłyk drobiowy (6 porcji)
Udko z kurczaka faszerowane szpinakiem (6 porcje)
Dodatki:
Ziemniaki pieczone (1,5 kg)
Kluski śląskie (1,5 kg)
Surówka z białej kapusty i marchwi (0,9 kg)
Surówka z kapusty pekińskiej i pory (0,9 kg)
Zakąski:
Schab z chrzanem w galarecie (7 porcji)
Szynka z warzywami w delikatnej galaretce (7 porcji)
Rolada drobiowa faszerowana pieczarkami, serem i papryką (7 porcji)
Ryba po grecku (7 porcji)
Sałatka cesarska (7 porcji)
Mini tortille (7 porcji)
cena 1180 zł.
DESKA STANDARD DLA 16 OSÓB + ZAKĄSKI
Zrazy wieprzowe z farszem staropolskim (8 porcji)
Żeberka pieczone delikatnie w miodzie (8 porcji)
Kotlet devolay z masłem i pietruszką (8 porcji)
Szaszłyk drobiowy (8 porcji)
Udko z kurczaka faszerowane szpinakiem (8 porcje)
Dodatki:
Ziemniaki pieczone (2 kg)
Kluski śląskie (2 kg)
Surówka z białej kapusty i marchwi (1,2 kg)
Surówka z kapusty pekińskiej i pory (1,2 kg)
Zakąski:
Schab z chrzanem w galarecie (9 porcji)
Szynka z warzywami w delikatnej galaretce (9 porcji)
Rolada drobiowa faszerowana pieczarkami, serem i papryką (9 porcji)
Ryba po grecku (9 porcji)
Sałatka cesarska (10 porcji)
Mini tortille (10 porcji)
cena 1470 zł.